fbpx
Image

A l'Escola de Naturaaprenemdescobrimexploremjuguemens ho passem béFlipa amb el plus!

Què és l'Escola de Natura?

L’Escola de Natura és l’escola d’activitats al medi natural per l’aprenentatge del nostre entorn. Els infants exploren el seu medi, coneixen el territori i fan activitats d'introducció a matèries com la biologia, botànica, medi ambient, zoologia i geografia. Tot això mentre aprenen valors d’educació social, emocional i sostenible.

Aquestes activitats van dirigides a nens i nenes des de P3 fins a 4t de primària de Camp Joliu o de fora de l'escola que vulguin gaudir de la natura i el joc aprenent i fent nous amics i amigues.

 

Què fem?

Les activitats de l'Escola de Natura es basen en tres eixos diferents: MOVE, EXPLORE I WONDER.

 

MOVE

Farem jocs psicomotors i activitats en espais i amb material naturals que ens permeti la diversió més moguda. Farem activitat física a l'entorn natural, un circuit de cordes, saltarem tolls d'aigua, pujarem munts de terra, anirem al bosc... Tot això, als entorns de la nostra escola.

EXPLORE

 Aprenem com cuidar i respectar el nostre entorn mentre observem, explorem i coneixem els ésser vius amb què convivim. Cuidarem l'hort i la granja, observarem insectes, recopilarem fulles, escoltarem ocells... Aprendrem sobre animals, plantes i entorn a través dels 5 sentits!

WONDER

Al nostre atelier, treballarem la psicomotricitat fina amb materials de la natura, apliquem les formes i colors que ens ensenya i ens proporciona el medi natural en diferents creacions artístiques i manuals. Farem un insectari, un quadern de natura, una menjadora pels ocells...

HORARIS

Horaris

Dilluns i dimecres: de P3 a P5

Dimarts i dijous: de P3 a 4t EP

De 16.45h a 19.15h

PREUS

Preus

Quota mensual de 85€

Quota reduïda (1 dia) de 50€

Pagament anual: 675€

Matrícula anual de 80€