fbpx

Política de cookies

La utilització del lloc web de FUNDACIÓ ESCOLES FAMILIARS RURALS DEL PENEDÉS - PROEDUCA (CAMP JOLIU), s’entén, a tots el efectes, com la lectura, comprensió i acceptació de tots els termes relacionats amb la Política de Galetes.

Introducció general

Aquesta Política de Galetes s’aplica a ciutadans i residents legals permanents de l’Espai Econòmic Europeu i de la Confederació Suïssa.

El lloc web de CAMP JOLIU al que es pot accedir mitjançant les següents adreces:

  • https://www.campjoliuplus.com

i altres tecnologies relacionades. Les galetes també són col·locades per tercers amb els qui CAMP JOLIU ha contractat la prestació de serveis.

En aquest apartat s’informa sobre l’ús de les galetes a aquest lloc web.

Què són les galetes?

Una galeta és un fitxer petit i senzill que s’envia juntament amb pàgines d’aquests llocs webs i que el navegador de la persona que utilitza els llocs webs  emmagatzema al disc dur de l’ordinador o un altre dispositiu. La informació emmagatzemada en ell es pot tornar als servidors de CAMP JOLIU o als servidors dels tercers corresponents durant una visita posterior.

Què són els scripts?

 

Un script és una peça de codi de programari que s’utilitza per a que aquests llocs web funcionin correctament i interactivament. Aquest codi s’executa al servidor de CAMP JOLIU o al dispositiu de la persona que utilitza algun dels llocs web.

Què és un web beacon?

Una web beacon és una balisa web (o una etiqueta de píxel) i una petita i invisible peça de text o imatge en un lloc web que s’utilitza per controlar el trànsit d’un lloc web. Per fer-ho, s’emmagatzemen diverses dades utilitzant balises web.

Tipus de galetes

 

  1. Galetes tècniques o funcionals

Algunes galetes asseguren (i, per tant, són necessàries) que certes parts dels llocs web funcionen correctament i que les preferències dels usuaris segueixin sent conegudes. Utilitzant galetes funcionals, es facilita que es visitin els nostres llocs web. D’aquesta manera, no cal que s’introdueixi repetidament la mateixa informació quan es visita els llocs web de CAMP JOLIU. Aquest tipus de galetes no es poden deshabilitar i no requereixen el consentiment de la persona que utilitza els llocs web.

  1. Galetes analítiques

Els nostres llocs web utilitza galetes per optimitzar l’experiència dels usuaris. Amb aquestes galetes s’obté informació sobre l’ús dels llocs web. Aquest tipus de galetes requereixen el consentiment de la persona que utilitza els llocs web i, per tant, es demana la prèvia autorització per a la seva col·locació.

  1. Galetes de màrqueting/rastreig

Les galetes de màrqueting o de rastreig són galetes o qualsevol altra forma d’emmagatzematge local, utilitzat per crear perfils d’usuari per mostrar anuncis o per rastrejar l’usuari en aquests llocs web o a través d’altres llocs web per a propòsits de màrqueting similars. Aquest tipus de galetes de màrqueting/rastreig requereixen el consentiment de la persona que utilitza els llocs web i, per tant, es demana la prèvia autorització per a la seva col·locació.

Galetes col·locades

Conforme el que disposa l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, es dona informació als usuaris d’aquests llocs web sobre les galetes que poden ser instal·lades durant el processos de navegació:

Google Analytics és un servei analític de web que presta Google Inc. (companyia de Delaware, amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units). Google Analytics utilitza galetes que són arxius de text ubicats a l’ordinador de l’usuari, per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que generen les galetes sobre el seu ús del lloc web (incloent-hi la seva adreça IP) és directament transmesa i arxivada per Google Inc. als servidors dels Estats Units. Google Inc. utilitza aquesta informació per compte del lloc web visitat amb el propòsit de seguir la pista del ús del lloc web visitat, recopilant informes de l’activitat d’aquest lloc web i prestant altres serveis relacionats amb l’activitat del lloc web i l’ús d’Internet. Google Inc. pot transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google Inc. Google Inc. no associa l’adreça IP de l’usuari del lloc web amb cap altra dada de què disposi Google Inc. Es pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de la galeta mitjançant la selecció de la configuració apropiada del navegador de l’usuari. Per conèixer més informació s’ha de fer clic sobre el tipus de galeta que utilitza Google.

Consentiment dels usuaris dels llocs web

Quan es visiten els llocs web de CAMP JOLIU per primera vegada, es mostra un missatge emergent amb una menció a la política de galetes i es donen tres opcions: acceptar les galetes, refusar les galetes o configura les galetes. Tan bon punt com es fa clic a una de les tres opcions, l’usuari dona el seu consentiment exprés perquè s’utilitzin les categories de galetes i extensions seleccionades al missatge emergent, tal i com es descriu en aquesta Política de Galetes. Encara que s’acceptin determinades galetes l’usuari por refusar-les en qualsevol moment durant al seva navegació.

Gestió de les preferències de consentiment:

Activació, desactivació, bloqueig i eliminació de galetes

Es pot utilitzar el navegador per esborrar les galetes automàticament o manualment. A més, es pot especificar que determinades galetes no siguin col·locades. Una altra opció és canviar les preferències del navegador de l’usuari per rebre un missatge cada cop que una galeta és col·locada. Per a més informació, es poden consultar les instruccions a l’Ajuda del vostre navegador.

S’ha de tenir en compte que els llocs web de CAMP JOLIU poden no funcionar correctament si totes les galetes estan desactivades. Si s’han suprimit les galetes del navegador, se’n crearan de noves després del consentiment de l’usuari, quan es tornin a visitar el llocs web de CAMP JOLIU.

 

Eliminar galetes del dispositiu:

Les galetes preexistents en un dispositiu es poden eliminar esborrant l'historial del navegador, d’aquesta forma que les galetes quedaran eliminades de tots el llocs web visitats. D’altra banda l’usuari ha de saber que part de la informació guardada es pot perdre (com per exemple, dades d'inici de sessió, preferències del lloc web …). Les formes més habituals de eliminar galetes als principals navegadors són:

Administrar galetes específiques dels llocs web:

Els usuaris poden tenir un control més precís de les galetes dels llocs web ajustant la seva configuració de privacitat i galetes en el navegador.

Bloquejar galetes:

La majoria dels navegadors es poden configurar per evitar que s'instal·lin galetes en els dispositius, el que pot requerir la configuració manual de determinades preferències cada vegada que  es visiti un lloc o pàgina web. A més, és possible que alguns serveis i funcions no funcionin correctament (per exemple, inicis de sessió de perfil).

Xarxes socials i altres eines de participació

Les xarxes socials o altres eines de participació (fòrums, xats, blogs) titularitat de CAMP JOLIU tenen una finalitat exclusivament informativa i divulgativa. No són un canal vàlid per a la presentació de denúncies, reclamacions o consultes que ja tenen habilitats altres canals a l’efecte segons la normativa a la que està sotmesa la Fundació.

CAMP JOLIU es reserva els drets a no respondre individualment als missatges o comentaris rebuts a través de les xarxes socials i a modificar o eliminar en qualsevol moment i sense previ avís les publicacions, opinions, manifestacions o comentaris que es  puguin emetre a les xarxa socials de la seva titularitat, i que es considerin a criteri de CAMP JOLIU que vulneren la dignitat de la persona; que siguin discriminatoris, difamatoris, xenòfobs, racistes; que fomentin l’odi, la violència, la pornografia; que atemptin contra la joventut o la infància, l'ordre o la seguretat pública o que no fossin adequats per a la seva publicació.

En qualsevol cas, CAMP JOLIU no serà responsable de les publicacions, opinions, manifestacions o comentaris realitzats pels usuaris a través dels fòrums, xats, blogs, xarxes socials o altres eines de participació que es puguin accedir a través d’un enllaç dels llocs web. Tampoc assumirà responsabilitats, per perjudicis, danys emergents o lucres cessants, derivats d’un ús defectuós, negligent o dolós dels serveis o continguts realitzat per l’usuari o tercers. L’ús de les xarxes socials per part de CAMP JOLIU no implica en cap cas que assumeixi la  responsabilitat de les polítiques de privacitat de cada xarxa social.

CAMP JOLIU podrà seguir altres perfils; aquest fet, en cap cas implicarà cap vinculació amb ells.

CAMP JOLIU només publicarà imatges i vídeos on apareguin persones que siguin identificables de les quals hagi recavat prèviament el seu consentiment. En cap cas, es publicar imatges fixes o mòbils, de menors d’edat excepte que es tingui recollit al consentiment del tutors o representants legals del menor.

 

Drets dels usuaris respecte de les dades de caràcter personal

Els usuaris dels llocs web de CAMP JOLIU tenen els drets següents respecte a les seves dades personals:

  • Dret a conèixer per què es necessiten les dades personals i quant de temps es mantindran en els arxius.
  • Dret d’accés a les pròpies dades personals.
  • Dret de rectificació, per tal de completar, corregir, suprimir o bloquejar les dades personals.
  • Dret a revocar el consentiment donat per processar les dades personals i a que aquestes siguin suprimides.
  • Dret de transferir la totalitat de les dades personals d’un controlador a un altre controlador.
  • Dret a l’oposició al processament de les dades personals, menys si hi motius justificats per mantenir el processament.

Per exercir aquests drets o fer qualsevol consulta o presentar una reclamació sobre la gestió de les dades personals, s’ha de contactar amb CAMP JOLIU, a les dades de contacte que seguidament s’indiquen. L’usuari també es pot dirigir la seva reclamació o un escrit per a la tutela dels seus drets davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) o davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (carrer Rosselló, 214, Esc. A, 1er – 1a 08008 Barcelona, telèfon +34-935-52-78-00 i correu electrònic www.apdcat.gencat.cat).

Contacte

FUNDACIÓ ESCOLES FAMILIARS RURALS DELS PENEDES - PROEDUCA

Delegat Protecció de Dades

Carretera N-340, Km 1202, 43720 L’Arboç, Tarragona

34+ 97.767.01.02

(This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

GALETES UTILIZADAS EN EL LLOC WEB PROPIETAT DE CAMP JOLIU

 

Tècniques o de funcionament

Propietat

Galeta

Funcions de la galeta

Duració

Propietari de la galeta

Nom de la galeta

Que fa aquesta galeta al web de CAMP JOLIU.

Temps d’emmagatzemament

 

Analítiques

 

Propietat

Galeta

Funcions de la galeta

Duració

Propietari de la galeta

Nom de la galeta

Que fa aquesta galeta al web de CAMP JOLIU.

Temps d’emmagatzemament

 

De màrqueting o de rastreig

 

Propietat

Galeta

Funcions de la galeta

Duració

Propietari de la galeta

Nom de la galeta

Que fa aquesta galeta al web de CAMP JOLIU.

Temps d’emmagatzemament

Col·locades

 

Propietat

Galeta

Funcions de la galeta

Duració

Propietari de la galeta

Nom de la galeta

Que fa aquesta galeta al web de CAMP JOLIU.

Temps d’emmagatzemament

 

Els serveis de tercers estan fora del control de CAMP JOLIU.

Els proveïdors poden canviar els seus termes de servei, finalitat i ús de les galetes, etc. en qualsevol moment.

Proveïdors externs d'aquest lloc web i enllaç a la seva política de privacitat.

Google:  https://privacy.google.com/take-control.html
Google:  https://safety.google/privacy/privacy-controls/
Youtube:  https://policies.google.com/privacy
Youtube:  https: //privacy.google.com/take-control.html

Instagram: https://privacycenter.instagram.com/policies/cookies/

Facebook: https://es-es.facebook.com/privacy/policies/cookies/?entry_point=cookie_policy_redirect&entry=0

Wathsapp: https://www.whatsapp.com/legal/cookies?lang=es

Twiter / X: https://help.twitter.com/es/rules-and-policies/x-cookies